Vi åpner kontor i Svolvær!

Kjære samarbeidspartnere, klienter og kollegaer og venner; vi er stolte over å fortelle at vi åpner kontor i Svolvær i november 2021.

Vårt firma har en rekke saker i hele Nord-Norge allerede, og blant annet som følge av at vår kollega Mette Yvonne Larsen er fra Svolvær og frekventerer mye i området gjennom både jobb og fritid, har vi en betydelig portefølje i byen. Derfor vil vi være enda tydeligere tilstede i vår favorittby etter Oslo, og vi gleder oss til å hjelpe alle som trenger oss i lokalmiljøet i Svolvær og i hele resten av Lofoten og Vesterålen.

Kontoradresse er Tindvær, Parkgata 12. Kontoret åpner mandag 8. november klokken 0800. Henvendelser kan rettes til myl@larsenco.no; post@larsenco.no, telefon 22404140 eller mobil 91800934. Vi tar imot møteavtaler allerede nå, og vi tar sikte på å være på kontoret regelmessig.

Vi sees i Svolvær!